This Is February!

Det er altid godt at tyvrane og voldstjæle fra Hollywood-produktioner, når man skal finde titler til sine blogindlæg. Med det sagt, er der sket en hel del i denne vinterens sidste måned, og derfor må jeg straks fortælle om dem.

For det første så er min novelle Benspænd kommet med i en endnu unavngivet fantasy-antologi fra Forlaget Kandor. Den er ganske unik, da det er en novelle jeg skrev FØR jeg udvandrede fra digte.dk, og det gør den til en ganske gammel sag. Selvfølgelig tog jeg den under kyndig behandling, rettede sprog og opsætning, og i sidste ende virkede det. Det er en ret sjov historie om Døden og Skæbnen og Pligt og andre søde figurer.

For det andet sendte jeg i 2009 en science fiction-novelle ind til Knud Larns fanzine Science Fiction. Den var en del af en konkurrence med temaet "Danskerne og Robotterne", og her for et par dage siden lå der en mail, der venligt informerede mig om, at jeg havde vundet konkurrencen. Novellen er en mellemlang sag, der hedder Den jeg elsker og den griber fat i hele problemet med kærlighed og robotter. Bladet udkommer den 1. marts - altså om fjorten dage.

Fanfare. Min kommende roman er gået ind i anden korrektur, og får den pompøse titel Pandaemonium. Det er en slet skjult reference til John Miltons Paradise Lost. Så jeg forventer, at lige om lidt lander det gigantiske manuskript med et solidt brag i min inbox. Så skal der skrives til og fra og redigeres endnu en gang.

I skrivende stund sidder jeg og er ved at runde en Mythos-novelle af til en konkurrence, der har deadline 1. marts. Når jeg er færdig med den, venter en science fiction. Så der er travlt i lejligheden på Nørrebro.