En detour i arkiverne

Som faste læsere af min blog ved, så begyndte jeg mit forfattervirke inde på på sitet digte.dk. Siden da er stedet dødt, og selv om der er opstået alternativer, er det ikke noget der virkelig kan hive mig ind. En spændende feature ved det hedengangne site var dog billeddigte, og jeg nåede at lave omkring 200 af dem. Eftersom de bare ligger og sukker på min harddisk, vil jeg bruge den lækre plads på min blog til at bringe de bedste af dem tilbage i fokus. Derfor, without further ado, kommer her en ganske anden side af A.Silvestri:


Billedet er taget uden for AROS i Aarhus, og netop det at flagene var på halv, gjorde et eller andet ved min hjerne. Hvis man fokuserer sit blik på billedet, dannes der en 3D-effekt, der suger beskueren ind. Den korte tekst kan, i min hjerne, hverken være kortere eller længere. Det er et still, et øjebliksbillede, hvis man foretrækker det på dansk. Og forresten er titlen på "værket" - Båredekoration.

Det er sjovt for mig at hive gamle sager frem - ganske enkelt fordi jeg synes de er for gode til at gemme væk. Memory Lane har stadig sidegader, der er værd at udforske. Enjoy!