Indlæg nummer 100 - med nyheder

Jaja, det er lige noget for en system-nørd som jeg at ramme et så fantastisk tal. Med mine små tics lagt til side, er jeg klar til at rykke videre ind i selve indlæggets indhold.

Køtere dør om vinteren rykker stille og roligt frem mod sin endelige form. Redaktøren og jeg er ved at blive enige om en forside, og den endelige rækkefølge af novellerne er nu sat. Det nuværende sideantal er på den anden side af 350, så det er noget af en debut. I samme åndedrag ser jeg på muligheden for at finde et sted, hvor receptionen kan foregå. Det eneste sikre i skrivende stund er, at det sandsynligvis bliver på en normal ugedag.

Den 17. september læste jeg op i Det Poetiske Bureau. Det var en ganske hyggelig aften, hvor et mindre publikum blandt andet fik fornøjelsen af en gammel tekst, Tæt Regulering, der anvendte en boremaskine i oplæsningen, samt mit moderne eventyr Hårkur. Dagen efter var jeg samme sted, for en kort bemærkning, da jeg som tidligere blognævnt havde fået to digte med i antologien Fragmenter. Det betyder så direkte, at jeg nu også kan skrive udgivet digter på CV'et. Ikke dårligt for en skribent, der næsten ikke skriver digte længere.

Jeg havde indsendt en novelle til Fantastiks årlige novellekonkurrence, men denne gang vandt jeg desværre ikke. Jeg kan dog med stor glæde se mig slået af Lars Ahn Pedersen, der vandt med sin novelle Rudolf. Tillykke herfra til en skribent, der virkelig kan sit kram.

SFC's fjerde installation af Lige under overfladen lader vente på sig af meget menneskelige årsager. Jeg ser frem til at høre noget fra den front, forhåbentlig inden årets udgang.

Mine WOFfere har ligget ret stille i dette år, simpelthen fordi jeg har fået pissetravlt selv. Men jeg kommer med en update inden årets udgang, og vil forhåbentlig få tid til at genoptage konceptet næste år, da jeg holder meget af det.

Det var vist det - over and out.