Det er hændt - igen!

Tidligere på sommeren løftede jeg sløret for, at forlaget Hexameter havde sagt ja til at udgive min novellesamling. Som om det ikke var nok for en vordende forfatter, så er der flere store nyheder lige her:

Nyheden er et par uger gammel, men ikke af mindre betydning. Jeg har nemlig fået antaget en roman. Ja, I hørte det. En roman! Denne gang er det forlaget Valeta, der har takket ja og inden længe begynder det store arbejde med at konvertere et manuskript til en funktionel udgivelse.

Det drejer sig om min zombie-trilogi, som jeg skrev løbende i perioden 2006-2008. Den vil blive udgivet som en stor bog, fremfor en tredeling, og min hovedregning får den til at løbe op i noget af en gigant. Jeg har på fornemmelsen, at vi når på den anden side af 400 sider. Bogens tre dele vil få følgende titler: Pandoras Væske, Samsons År og Akilles Selv

Allerede nu ved jeg, at romanen skal gennemgå nogle forandringer, men dens generelle tone forbliver intakt. Den tager udgangspunkt i en klassisk katastrofe, men jeg har arbejdet meget med at kombinere den klassiske zombie-historie med dommedagsvarsler, religiøse temaer og utraditionelle våben. De vil blive ett sandt virvar af lækre dødsfald og tilpas meget splat til at chokere selv en børnehaveklasse. Efterhånden som arbejdet skrider frem, vil jeg poste nyheder, uddrag og flere fortællinger om selve romanen. Lige nu leder jeg efter en titel til værket.

Det er voldsomt for mig, efter i mange år at have stilet efter en udgivelse, så pludseligt at få hele to af slagsen. Det er en kende svært at holde armene nede ;)

Indtil videre er romanen sat til udgivelse en gang i starten af det nye år.

Hurra!