Junis arbejde 2015

Solen banker ned over Nørrebro, selv om der kun er gået en uges tid af min ferie (ikke engang) har jeg fået afsluttet en håndfuld projekter og dagene strækker sig ud foran mig som et enormt tidstæppe, fyldt med potentiel skrift. Det er virkelig i ferierne jeg kan mærke hvordan skrivningen får lov til at indtage førsteprioritet. Heldigvis får jeg dog også lavet noget, selv om det ikke er ferie.


Juni måned har budt på forskellige projekter, af forskellig art. Ikke mindst er jeg ENDELIG blevet færdig med romanen Et satans arbejde. Dog er det også blevet til en enkelt novelle.

Tredimensionale Daniel (9600 ord, humor/fantastisk fortælling)
Et satans arbejde (135800 ord. Fantastisk fortælling)

Tredimensionale Daniel handler om det unge par Daniel og Anika, der bor i forstæderne. En dag, midt i morgenmaden, ankommer en pakke. Det viser sig at den indeholder De Vises Sten og den slags er ikke nemt at håndtere. Lettere bliver det ikke, da der dagen efter kommer en ny pakke. Og dagen efter igen en tredje. For hvem er det, der sender alle de pakker, og hvorfor er det Daniel og Anika, der skal have dem?

Et satans arbejde vil jeg fortælle mere om i et senere indlæg. Lige nu får manus lov til at hvile i rigtig lang tid. Det har været et stort arbejde at skrive.

Det er også blevet til et enkelt Skår:

Verdensfald (om en kvinde, Karthagos ødelæggelse og tamponer)

Juni måned var også måneden, hvor jeg lagde sidste hånd på ikke bare et, men to manuskripter. Det ene, Al kødets gang, er lige på trapperne og udkommer den 15. juli. Du kan læse mere om den i dette blogindlæg. Den anden, Kærlighedsfrugt, er en novelle-samling (horror), der har været igennem en række omskrivninger, men nu mere eller mindre er klar. Vi (forlaget og jeg) venter dog på en helt speciel illustration, der skal være en del af bogen. Novellesamlingen udkommer til efteråret. Det har været rigtig fedt at afslutte to projekter, så det atter er muligt at vende fokus mod fremtiden. Ligeledes har jeg sendt ind til to konkurrencer, så det bliver spændende at se hvordan det går.

Den 13/6 var der oplæsning sammen med mange andre forfattere fra Dansk Forfatterforening i Ørsteds-parken. Omkring 40 forskellige forfattere læste op, fordelt på seks "scener". Jeg stod for ansvaret for min, og selv om det lyder frygtelig fint, var det ikke stort andet end at huske folk på hvornår de skulle læse. Det var en god dag med fremragende vejr, kolde øl og et par spændende oplæsere. Selv kom jeg på til sidst, og det var en verdenspremiere, da jeg læste prologen til Et satans arbejde op. Det blev vel modtaget. Desværre var arrangementet ikke så godt besøgt, hvilket altid er en udfordring med de store oplæsningstabernakler.

Juli måned bliver spændende, ikke mindst fordi jeg får min sjette udgivelse der, men også fordi jeg går i sving med en for mig helt ny disciplin. Jeg vil ikke afsløre noget endnu, men jeg håber på det bliver fantastisk. Alt godt til jer alle sammen.