Nyheder i februar

Så er tiden endnu engang en moden frugt, der skal inhaleres før daggry, ellers forvandles din sjæl til en pøl af ildestinkende mudder ... eller noget i den retning. News, everyone - and they're whoppers!

[lyden fra badescenen i Psycho]
I slutningen af sidste måned medvirkede jeg i en online-konkurrence, hvor der skulle skrives (på engelsk) ud fra et fotografi. Faktisk det jeg har valgt at smide på dette indlæg. Det var til et nystartet magasin ved navn Massacre Magazine og genren skulle være horror. Da jeg havde haft meget travlt, skrev jeg mit indlæg til konkurrencen lidt i syv om morgenen, på den 31. - så derfor var jeg ekstremt overrasket, da det viste sig at jeg havde vundet. Mit bidrag bærer titlen Imprint - og det kan læses lige omkring den 1. marts, hvis jeg ikke tager fejl. Min historie er meget glad for skyggen - men nok ikke som mange forventer.

Som, om det ikke var nok, er runden hvor folk kan nominere tekster til Niels Klim-prisen overstået - og undertegnede har hele tre kandidater med i opløbet i år. I kategorien novelle er det novellen BjørnBjørn, der handler om tidsrejser og løbeture. I kategorien langnovelle er det I sit ansigts sved, der handler om en handelsrejsende med en helt speciel last og tekststykket Voisinismen, der er et leksikonopslag som forklarer om en besynderlig, og meget fremtidig kunstform/art/-isme. Det er altid dejligt at folk der har læst mine ting mener at jeg er en kandidat til prisen - der er dog to ting, der irriterer mig ved at være nomineret i kategorien langnovelle.

For det første ligger jeg i kamp med mig selv - det er rigtig irriterende, men intet i forhold til næste punkt. Jeg er oppe mod Svend Åge Madsen ... Svend Åge Madsen, jamen for helvede da. Den mand er så fremragende, at det fortjener et nyt ord - og lige gyldigt hvor meget jeg selv ønsker at vinde, så fortjener den mand om nogen en science fiction-pris. Mand - kunne han ikke have været der sidste år ... *Argh*. Anyway - jeg vil gøre hvad jeg kan for at lægge teksterne op her - og afstemningen begynder den 1. marts. Må den der får flest stemmer vinde.

Flere nyheder om hjørnet - stay tuned.