Augusts skrivning 2013

Arbejdet er tilbage på fulde hammer og det efterlader mig desværre lidt for tidløs hvis undertegnede spørges. Heldigvis får jeg tilranet mig tid nok til at arbejde på nogle projekter og august måned har stået i flere tegn.

For et par dage siden afrundede jeg omskrivningen og korrekturlæsningen af to kortromaner, der nu som en fælles enhed er afskibet til forlaget. Om ideen og de to historier falder i deres smag, skal jeg ikke kunne sige. Begge kortromanerne er over 20.000 ord og har nogle tematikker tilfælles, der forhåbentlig er ret tydelige for evt. kommende læsere.


Ud over arbejdet med overtegnede, har jeg også vanen tro arbejdet på et par noveller. Hvad der ikke er så normalt er, at begge noveller er tiltænkt en plads i en kommende novellesamling, hvor jeg som noget ganske nyt ikke roder i gemmerne, men skriver alle novellerne direkte til samlingen. Med augusts måneds to noveller, er jeg nu oppe på tre styk - så der er noget vej endnu.

Time share (realisme, 2900 ord)
Man skyder da dyr (realisme, 7100 ord)

I Time share er vi på visit hos Morten og Bitten. De er lige blevet forældre til Katrine, og selv om det er en fantastisk tid, skranter deres sexliv. Men så er det jo godt, de har Bittens veninde Stine på besøg. Hun hjælper gerne til ... med maden, med at dække bord og selvfølgelig med at Morten ikke går fremmede steder hen.

Man skyder da dyr bringer os hele vejen til Asien, hvor lærlingen Kolnik (sammen med sin læremester) er på pandajagt. Der er næsten ikke flere af de søde bamser tilbage, og i stedet for bare at se til, er det bedre at udrydde de sidste. Alt andet ville være modbydeligt ...

September byder i hvert fald på en konkurrence jeg medvirker i og så er jeg spændt på at se hvordan det er gået med Valetas undergangsantologi og Drengelitteraturprisen. Fingers crossed!