Nyheder fra juli måned

En rigtig varm juli lakker mod enden sagde manden, mens han hældte fernis ned ad ryggen. Selv om det har været (og er) ferie, bliver der ved med at tikke lidt ind på forfatterfronten. I juli er det blevet til tre nyheder af slagsen og de kommer lige her:

Af en eller anden grund ligner jeg en muggen røv når jeg hører efter. Ak, de kors man må bære.
I maj måned udskrev Køge Kommune en novellekonkurrence, der skulle handle om "Et skab i Køge". Teksten skulle ikke være mere end 10.000 anslag, hvilket ikke er særlig meget. Efter at have kæmpet med den årlige Drengelitteraturpris og novellen til denne, tænkte jeg at det ikke ville skade at skærpe min færdighed i at skrive kort. Som sagt, så gjort og jeg blev den glade vinder af andenpladsen i konkurrencen. Min novelle havde titlen Høns og må nok klassificeres som science fiction. Det var en sjov oplevelse at få en kontant præmie og samtidig trykke en borgmester i hånden efter en novellekonkurrence. Novellen blev udgivet i Køge Dagblad og ligger nu ude på nettet, hvor den kan læses ganske gratis. Du skal bare følge dette link.

I sidste måned udkom antologien Forvandlinger, hvor jeg medvirker med novellen Et studie i lyst.  Nu er der så kommet en lektør på samlingen, og den er ganske positiv. Om min novelle bliver der sagt følgende:

"... Et studie i lyst af A.Silvestri, hvor en prostitueret fortæller om sine kunder, som er mænd med tentakler og andet godt."

Nu lyder det som noget Lovecraft/Cthulhu, men det er det faktisk ikke. Tværtimod er det Fanny Hill møder en klassisk fantasyverden. Og den er på sine punkter også ganske spas. Både novellen og verdenen.

Tredje nyhed er at jeg endnu engang figurere på sitet bogbidder.dk. Min debut, Køtere dør om vinteren var derinde i 2011 og min roman Pandaemonium var der tidligere på året. Nu er turen kommet til Optisk bedrag og det er titelnovellen, der ligger til fri læsning. Novellen er, i selve samlingen, lige omkring midten, hvilket er meget passende for samlingens tone og budskab. Men det skal selvfølgelig ikke forhindre nogen i at læse novellen. Man kan altid håbe det får en eller flere til at ville læse resten. Du kan begynde her.

Åhja, en lille bonusting. Jeg har rundet 100 fans på min forfatterside inde på facebook. Hurra for det. nu er jeg kun 3900 fans efter Paradise Hotel!!! Hvad skal det dog ikke ende med!?!

Som altid skriver jeg på livet løs og lur mig om der ikke er flere nyheder på vej. Mens jeg venter på dem, fortsætter arbejdet på min roman, det hemmelige projekt, et par engelske noveller og en enkelt på dansk. Der er ikke helt timer nok i døgnet.