Septembers skrivning 2012

Første efterårsmåned er overstået, og sammen med den er verden blevet gennemblødt til skindet. I september har jeg haft rigtig travlt. Jeg er næsten færdig med at andenredigere Optisk bedrag, og det ser ret godt ud. Ud over det, har jeg arbejdet solidt, omend langsomt, på Odd. Det der bliver første del nærmer sig en afslutning, så jeg regner med at arkivere den midt i oktober, og tage den op til gennemlæsning igen i november. I skal dog have et lille glimt:


Selv om jeg har haft travlt med de store projekter, er det også blevet til et par ekstra ting. En novelle og en mærkelig blanding mellem prosa, poesi og novelle.

Evangelium (science fiction, 3500 ord)
Helvede (realisme, 1900 ord)

Evangelium er sat i den umiddelbare fremtid, lige omkring juletid. Novellens hovedperson er på indkøb i Magasin, hvor han blandt andet finder en muffedisse til sin kæreste Erin. Men inden han kan tage hjem til flæskestegen, skal han lige i kælderen. For at hente den sorte gave.

Helvede er et bestillingsarbejde. Michael Dyst bad mig om at skrive noget, der ikke indeholdt en snert af noget positivt, til hans reception for digtsamlingen Helvede. Det har jeg så gjort. Og hvor er det modbydeligt.

Oktober kommer blandt andet til at gå med noget oversættelse og en novelle på engelsk, samt the final touches på Optisk bedrag