Junis Skrivning 2012

Årets sjette måned var meget præget af arbejdet, med afgangshold og censorater sværmende i en lind strøm. Alligevel havde jeg et par historier, der skulle rystes ud af ærmet, og heldigvis nåede jeg at færdiggøre to af dem.

Indestruktium (science fiction, 6700 ord)
Bane 5 (horror, 1500 ord)
Spurv (fantastisk fortælling, 1100 ord, skrinlagt)

Indestruktium handler om en arkitekt og en kemiker, der opfinder et meget revolutionerende og lige så uforgængeligt materiale. Efter et terror-angreb på Big Ben, får de muligheden for at opføre en ny bygning ...

Bane 5 er skrevet til Årets Drengelitteraturpris, og finder sted i en svømmehal efter lukketid. Lars, hovedpersonen, er en dygtig svømmer, men de andre mobber ham på grund af den ekstra hud, han har mellem tæerne ...

I juli håber jeg at kunne arbejde koncentreret på min roman, men lur mig om min nyligt overståede ferie på Bornholm ikke har kastet et par ideer eller tre af sig. Om en eller to af dem blomstrer til en ny fortælling, må tiden vise.