Fantasticon 2012 - med mere.

Så er det blevet den tid på året igen - hvor alle de fantastiske genrer får lov til at skinne som vampyrer i en serie, der ikke bør nævnes ved navn. Sidste år, som blot var en en-dags-festival, snakkede jeg længe om min roman Pandaemonium. I år bliver det over hele tre dage, og programmet ser rigtig stærkt ud, og det ville være fuldkommen umuligt for mig at liste dem her. Jeg kan kun sige, at der virkelig er noget for enhver smag, og det litterære niveau er meget højt.

To punkter involverer mig direkte:

Sunday 16:00-16:50, Kultursalen
Silvestri og Ahn – forfattersnak
A. Silvestri, Lars Ahn Pedersen, Jesper Rugård Jensen (m)

Der vil Lars og jeg snakke om det at skrive, om vores kommende novellesamlinger og måske omvikle vores næver med gaze, dyppe dem i lim og glasskår og gå løs på hinanden, nu hvor Himmelskibet ikke havde en novellekonkurrence i år.

Det andet punkt er:

Saturday 18:00-18:50, Kultursalen
Niels Klim prisen – den årlige pris for bedste danske science fiction-novelle
Lise Andreasen

Som tidligere nævnt er jeg nomineret i kategorien Langnovelle, og jeg er oppe mod superæresgæsten på Fantasticon, nemlig Alastair Reynolds, med min novelle Faderens sønner. Ikke desto mindre er mine fingre krydsede. Den skalp ville jeg elske at have stående på min boghylde.

En ny ting på bloggen er et litterært verdenskort. Du kan ikke undgå at se det, men her er et link, for at være på den sikre side. Det jeg har gjort er ganske enkelt at skrive de steder ind, hvor mine noveller og min roman foregår. Det er ment som en kærlig hånd, hvis man er ude at rejse. Og hvad er bedre end at vandre rundt på Christiansø og vide, at zombierne også er nået herud??

Jeg håber, at vi ses i weekenden. Ellers...går du glip af noget.