WOFferne - efter et år uden WOFfere, Del 1

2010 er næsten gået. Det blev året hvor jeg fik meget travlt, men også året hvor jeg ikke havde tid til at kigge så meget på mine kolleger. Alligevel vil jeg, rent public service, kort fortælle om hvordan det er gået mine ti WOFfere i det forgangne år. Enjoy:

Brian P. Ørnbøl: I løbet af 2010 har Brian udgivet digtsamlingen Sange fra Midgaard på forlaget Darklights. Samtidig har han medvirket i antologierne Fragmenter (digte) og Sky City (science fiction oversat fra dansk til engelsk)

Camilla Wandahl: 2010 har været et godt år for Camilla. Hun har udgivet intet mindre end fire bøger, i serien kaldet Veninder for altid. Efterhånden er det ikke på sin plads at kalde Camilla WOFfer længere. Hun er nået videre.

Michael Kamp: Michael har i løbet af 2010 ikke udgivet noget...MEN til gengæld er han kommet i stald hos Tellerup. En horde af tillykker hans vej, og jeg ser frem til at konkludere Bobs Saga-sagaen inde på Metrord.

Nikolaj Højberg: 2010 har været et stort år for Nikolaj. Ikke nok med, at han har fået udgivet sin anden novellesamling, Lejlighed 42, men han har også startet eget forlag, nemlig Forlaget Kandor. I 2011 har han en roman klar ved navn Daemonolotria.

Thurston Magnus: Thurston arbejder på mange ting, men ikke på et helt konkret projekt. Han tager det roligt - om det er fordi, han vil vente og finpudse, eller blot tager en pause fra alt ræset, ved jeg ikke (Han er meget velkommen til at korrigere indlægget her)

Følg med i morgen, når de sidste fem kommer