Den store nyhed

Så er alt klappet og klart. Redigeringen er færdig, bagsideteksten er færdig, forsiden er færdig. Køtere dør om vinteren er klar til at rykke i trykken, og derefter ud til alle de hungrende sjæle, der har ventet med længsel.

For at det ikke skal gå helt sløvt for sig, har jeg booket Litteraturhaus den 20. november, klokken 16.00-19.00. Der er I velkomne til at dukke op, og forhåbentlig erhverve jer en signeret kopi af værket. For at der ikke skal være nogle overraskelser, kan jeg fortælle at den kommer til at koste sølle 200 kroner. Det synes jeg er meget billigt for en bog på 350 sider, spækket med fede historier.

Det har været en hård og travl tid med redigeringen, men det føles godt at vide, at bogen nu praktisk talt er færdig. Så er der blot tilbage at opleve følelsen af at have det færdige værk i hånden.

Som om det ikke var nok, er der begyndt at røre sig i andedammen med hensyn til min kommende zombieroman. Min forfatter-kollega fra forlaget Hexameter , Sven Damgaard Ørnstrup, har luret lidt på nettet. Viet er et helt blogindlæg på hans side. Enjoy!

Jeg vender hurtigst muligt tilbage med billedet af bogens forside, som en lille appetitvækker.