Anmeldelser med mere

Anden akt i oktobers skriveteater er sat i gang:

For det første er der kommer en del anmeldelser af Begyndelser fra Forlaget Valeta. De er meget blandede i deres fokus, men om min historie står der følgende:

"I et land som Danmark, der har så højt et selvmords ratio; A. Silvestris ”Je Ne Sais Quoi” er en interessant drejning på emnet." - Anna Lie Bright

"Fra starten af bliver du draget af novellerne, der på sin egen fascinerende måde beskriver hvordan noget begynder, hvor andet slutter. Der kommer mange forskellige temaer på bordet, men min helt klare favorit er ”Je Ne Sais Quoi” af A. Silvestri. Her er temaet selvmord, og hvilke konsekvenser det muligvis kan have." - Daniel Fagerlund Larsen

" De stærkeste indtryk hos mig efterlader novellerne.....’Je Ne Sais Quoi’ af A. Silvestri om sorg og forløsning" - Conny-Louise Pedersen

Det er jo nogle ganske positive ord, der lander i min proverbielle turban. Alle anmeldelserne kan læses i deres fulde længde her

Anden ting på programmet er, at Henrik Harksen har et go på den næste udgivelse. Den har fået den behagelige titel Lyden Af Vanvid. Som før nævnt, er det en novellesamling med historier, der alle har noget at gøre med H.P.Lovecrafts Cthulhu-mytologi. Min novelle bærer titlen World Wide Web, og er en ganske grimmer sag.

For et stykke tid siden skrev jeg tredje kapitel i Science Fiction Cirklens etape-roman, der har titlen Perceptionens Døre. Mit kapitel, Eschers Banegård, er at finde i bladet Novum nr. 94, der er på gaden nu. Selvfølgelig vil jeg råde alle til at anskafffe sig de foregående to kapitler.

Som en sjov bonusting, er et af mine gamle billeddigte (fra 2005) dukket op, som dagens digt, i tilfældighedsrouletten på digte.dk. Man kan tage et glug lige her

Helt til sidst er jeg nu næsten færdig med at omskrive novellesamlingerne. Jeg mangler en enkelt novelle i den fantastiske samling, og så er jeg done and done.

Cheers.