Dystre Danmark

For et par uger siden udkom horror-antologien Dystre Danmark, hvori jeg medvirker med min lange novelle Der Er Engle Nok Til Alle. Nu er bogens anden anmeldelse kommet. Det er Janus Andersen, der har anmeldt den, og selv om han ikke er overmåde begejstret, har han trods alt noget at sige om min novelle:

"Tag f.eks. A. Silvestris ”Der er engle nok til alle”, som rent teknisk nok er samlingens mest interessante og for så vidt er mesterligt skrevet, men bare bruger alt, alt for lang tid på en pointe, der vinker til læseren på lang afstand (og dertil begår sig i noget af det, der irriterer mig mest ved horror: storladen psykopat-monolog)"

Selv om Janus er meget blandet i sin mening, er jeg egentlig enig med ham i hans kritikpunkter. Engle kunne sagtens være gjort kortere, og hans kritik vil jeg klart tage til mig - især hvis jeg på et tidspunkt skal skrive den om. Hele anmeldelsen kan læses her

Ligeledes kan den interesserede tage et kig på Henrik Harksens side, hvor der lige nu ligger et uddrag af novellen. Enjoy