Flere nyheder

I ugen der er gået, er der sket en del ting, der har et eller andet at gøre med mit forfatterskab. Ja, det er jeg sgu begyndt at kalde det.

Tidligere på ugen var jeg til forfattermøde i forbindelse med Den hemmelige dal, udgivet af Science Fiction Cirklen. Jeg vil ikke fortælle så meget om det, men i stedet henvise til Lars Ahn og Manfred Christiansens sider. De er her og så her. I samme åndedrag kan dog henvises til Jeppe Larsens blog, der kort anmelder antologien.

Han siger blandt andet, at der i år ingen dårlige noveller er. Det i sig selv er meget positivt for en struggling genre. Om min novelle har han følgende guldkorn:

"En af dem der imponerede sidste år var A. Silvestri med den sorthumoristiske When the Music´s Over. I år er han med Godnat noget mere dyster, i denne beretning om et kærestepar der klamrer sig til hverdagens trivialiteter mens verden bogstaveligt talt er ved at gå under udenfor."

På en helt anden front, er min novelle Forhæng kommet op inde på Novelleforlaget. Det er et dejligt site, hvor brugerne kan købe enkeltnoveller, eller selv bygge en bog sammen. En del af teksterne er desuden indtalt som MP3. Forhæng er en realistisk historie, der som omdrejningspunkt har et badekar og et lig. Det er dog langt fra en krimigåde; mere en lille vandring ind i foragtens grænseland. På siden kan også findes en kort forfatterprofil. Jeg vil selvfælgelig gerne opfordre alle til at købe min novelle, da jeg rent faktisk får en del af pengene selv. Samtidig er novellen det værd. Et uddrag fra novellen kan læses her.

Som den sidste ting, så venter jeg stadig på, at antologierne Begyndelser og Dystre Danmark får flere anmeldelser. Krydsede fingre und alles.