2013-2014

Antologier

Hvor jeg indtil dette punkt havde været lidt tilbageholdende med at kalde mig selv forfatter, var jeg ikke længere i tvivl. Det var det her jeg skulle. Ved siden af mine egne værker, blev jeg ved med at skrive til konkurrencer, men jeg skrev ikke længere til dem alle. I perioden 2013-2014 deltog jeg i 12 antologier.

Særligt nævneværdige er Udyr i Varulv, der vandt Kandors novellekonkurrence i 2014, og Den allersidste dans i Undergang, der er blevet fremhævet af flere som en af de smukkeste tekster de har læst, og som samtidig er genudgivet i opsamlingen Sand og sten, stål og glas. Det ville heller ikke være fair at glemme Hamskifte i Pix, der er en særlig udgivelse med vedlagt CD, hvor musikeren Ras Bolding har komponeret et nummer specielt til denne samling. Sidst men ikke mindst vandt jeg Furesø Kommunes novellekonkurrence, og min vindernovelle Flagermus er at finde først i antologien Furesø Noveller (undskyld, men er det ikke et sammensat ord?)

 

Blade og magasiner

I '13 og '14 medvirkede jeg kun i et dansk blad, og det var Science Fiction nummer 22. For tredje år i træk vandt jeg Dansk Science Fiction-pris, og det var med novellen Voisinismen, der beskriver en fremtidig kunstform. Samtidig blev det annonceret, at fanzinet ville lukke, og dermed forsvandt en mindre institution fra dansk science fiction.  I øjeblikket arbejder jeg på at oversætte vindernovellen til engelsk.

 
20170706_125026.jpg