2008-2010

Antologier

For omkring ti år siden begyndte jeg virkelig på det med at skrive, og jeg var så heldig at det passede med at mange mindre forlag begyndte at udskrive novellekonkurrencer. Jeg skrev og skrev og skrev. Mellem 2008 og 2010 var jeg med i otte antologier. Jeg var stadig helt grøn, men at deltage så mange steder gav mig mod på at fortsætte. Samtidig var det fedt at opleve at jeg kunne sprede mig over flere genrer. Realistiske såvel som fantastiske noveller blev antaget, ja selv lyrik, og havde jeg ikke haft den succes tidligt, ved jeg ikke hvad det var blevet til.

Særligt nævneværdige er When the music's over (fra I overfladen), der vandt Fantastik-prisen i 2009 og Je ne sais quoi (fra Begyndelser), der satte mig i kontakt med forlaget Valeta, der senere kom til at udgive to af mine bøger, nemlig Pandaemonium og Ambrosia/Live. When the music's over er blevet genudgivet i opsamlingen Fast arbejde.

Blade og magasiner

Som med antologierne åbnede der sig også konkurrencer til blade og magasiner. Jeg deltog i dem alle, ofte med held, og i perioden medvirkede jeg fem forskellige steder.

Særligt nævneværdige er novellen Eternity is for everyone i Proxima 87, der er min første udgivelse nogensinde og Det bedste i Proxima 92 , der blev genudgivet i Sand og sten, stål og glas. Jeg bliver også nødt til at nævne Atjuh! (i Himmelskibet nummer 22). Den er til dato min eneste fan fiction, vandt Fantastiks novellekonkurrence 2009 og bliver aldrig genudgivet, da Terry Pratchett har rettighederne til Discworld-universet.