2011-2012

Antologier

Jeg havde fundet mere ro og sikkerhed i denne periode, og da 2011 takkede af, var jeg forfatter til hele tre selvstændige værker. Jeg var mere sikker på mig selv, men jeg elskede stadig at medvirke alle mulige steder, og derfor fortsatte jeg med at skrive til så mange novellekonkurrencer som jeg kunne. I perioden 2011-2012 medvirkede jeg i 10 antologier, blandt andet med historisk fiktion og i en ren e-bogsudgivelse.

Særligt nævneværdige er Holgers Danskere i Sølvbyen, hvor jeg første gang blev 'headhunted' til at skrive en fortælling, Jacobs stige fra Dystre Danmark 2 som er blevet lidt af en publikumsfavorit og Et horn i siden fra Til deres dages ende, der også er blevet udgivet på engelsk (Locking horns), og genudgivet i min opsamling Fast arbejde.

 

Blade og magasiner

I perioden 2011-2012 var jeg at finde i seks blade med mere.

Særligt nævneværdige er Den jeg elsker i Science fiction nummer 18 og Æskulap i Science Fiction nummer 19, som begge vandt det års novellekonkurrence. Den jeg elsker bliver desuden genudgivet i Fast arbejde. Ligeledes er Hest (Himmelskibet nummer 31) også speciel, da den vandt Fantastiks novellekonkurrence i 2011, og var den eneste genganger i min novellesamling Kærlighedsfrugt. Undskyld den noget gnidrede kvalitet af nogle af billederne. De findes ganske enkelt ikke i højere opløsning.