Silvestri på slap line

I morgen skal jeg prøve noget helt nyt. Jeg er blevet inviteret til at optræde på Slotsbryggen i Nykøbing Falster. Det er nyt på to måder. For det første har jeg aldrig prøvet at optræde så nær mit barndomshjem, så det bliver helt specielt. For det andet skal jeg ikke blot læse op, men igennem et stramt program, hvor jeg får prøvet forskellige facetter af det at være forfatter af.

Programmet ser ud som følger:

15.30: Præsentation af forfatteren A.Silvestri ved Thorvald Berthelsen
15.35: Oplæsning af novelle ved A.Silvestri
15.45: Forfatterinterview: Thorvald Berthelsen interviewer A.Silvestri om hans forfatterskab,om genrer og om at skrive i de fantastiske genrer.
16.15: PAUSE
16.30: Oplæg ved A.Silvestri om novellens genrer og generelle skrivetips.
17.00: Oplæsning ved A.Silvestri
17.20: Spørgerunde 
17.30 Slut 

Gennem længere tid har jeg forberedt en præsentation om de fantastiske genrer, og min forkærlighed for netop disse. Derfor ser jeg meget frem til at opleve hvordan publikum reagerer på de forskellige elementer. Igennem en del år har jeg læst op mange gange, og den del kommer naturligt til mig. At stå foran et publikum gør jeg til dagligt gennem mit lærerjob, men det er nyt for mig at skulle tale så meget om mig selv. Samtidig er der en god chance for, at mennesker jeg ikke har set i over 10 år kunne finde på at møde op. Alt i alt er jeg dog fortrøstningsfuld. Jeg har tanket selvtillid de sidste par måneder gennem anmeldelser af mine bøger, vundet en pris og arbejder støt på nye projekter. Nu ser jeg så frem til at den selvtillid stråler ud af mig i morgen.

Hvis du bor i nærheden, så kom forbi. Det er ganske gratis, og der er mulighed for at købe alle mine bøger ... selvfølgelig med signatur. Hvis du ikke bor i nærheden, så kom alligevel forbi. Det bliver underholdende. Det har du min garanti for.