Augusts Produktion

I august måned var jeg travl med at redigere min kommende samling, men det er svært at holde en god (eller bare moderat) mand nede. Derfor sprøjtede følgende også ud af mit tastatur.

Frist (8400 ord, fantastisk fortælling)
Tagged (3000 ord, horror) i samarbejde med illustratoren Wols.

Frist er en fortælling om bestemmelse, forudbestemthed og selvfølgelig den altid velkendte skæbne. Om hvordan en mand forsøger at trævle sig selv op, for at forstå hvorfor der går en mand rundt og giver folk frister.

Tagged blev skrevet til den nys overståede konkurrence om at skrive litteratur som drenge i 10-14-årsalderen gad læse. Jeg arbejdede sammen med min gode ven Wols på projektet, og er ret tilfreds med resultatet. Setting: Drengeværelse. Emne: Gaming. Problem: Et nakkeskud. Jeg tror faktisk det lykkedes os at snige noget eksistentialisme ind ad bagvejen, men nu må vi se hvad dommerne siger.

Ellers vælter det ned over mig med nye ting, jeg skal tage stilling til som forfatter. Det er en mærkelig, og med et en meget stor verden.