Junis nyheder

Bussen kører videre, og jeg har indimellem svært ved at hænge på. Der er pludselig mange ting, der skal arbejdes med, tages hensyn til og vurderes. Men nok om alt det tunge - nu til de lækre ting, der kommer ud af det.

Pandaemonium rykker heftigt for tiden. For det første er der kommet en helt vidunderlig trailer, der ikke lader de professionelle noget tilbage. Bombastisk, næsten episk, og med den længde bogen får ville andet heller ikke passe. Desuden er forsiden lige om hjørnet, og jeg glæder mig som et lille barn til at vise den frem. Synkront med traileren blev der oprettet en fanside for mig på facebook - og I er alle sammen meget velkomne til at melde jer under fanerne. Følg blot linket: A.Silvestris fanside.Desværre er det hele ikke kun godt. Pandaemonium var sat til udgivelse den 1. august, men den dato bliver nu rykket. Hvornår bogen udkommer er ikke til at sige lige nu, men det er med garanti inden 2011 bliver til 2012. Der har været nogle opsætningsvanskeligheder, der er blevet skiftet trykker og andre småting undervejs. Jeg væbner mig med tålmodighed - jeg håber I gør det samme....for det er det sgu værd.

Med blikket vendt væk fra Pandaemonium sker der også andre ting. Forlaget Kandor har haft travlt, og deres anden novellekonkurrence (red. det hedder indkaldelse til antologi) i år handlede om at skrive en horror-novelle, der tog fat i problematikken bag fascisme og racisme. Til den skrev jeg novellen Morituri te salutant, der til dato er den mest kvalmende tekst jeg har skrevet. Så stor var min overraskelse, da jeg fik at vide at den var taget med. Antologien kommer til at bære titlen Det er ved at ske igen, og når nok at komme ud inden året slutter.

I begyndelsen af juli tager jeg mig en meget sjælden ferie, og når jeg så kommer hjem står den på de sidste omskrivninger af science fiction-teksterne til min kommende samling og derefter....tadaaaa, skal der faktisk skrives på en roman. Det eneste jeg indtil videre kan sige om den, er at den ikke bliver lige så lang som Pandaemonium. Basta.