Det er hændt

Sløret bliver løftet - og det gør det lige her.

Jeg har fået antaget en novellesamling, der i skrivende stund stå til udgivelse 1. oktober i dette Herrens år. Det er det lille forlag Hexameter, der vover pelsen og dermed sikrer mig min helt egen samling. Og for at svare på det åbenlyse spørgsmål: Ja, det føles sgu ret godt.

Oprindeligt var det "kun" min novellesamling Sfinks (fantastiske noveller), der var på tale, men efter en del samtaler med redaktøren, blev det besluttet af min samling Sne (realistiske noveller) også skulle indgå. Det betyder, at inden det tunge redigeringsarbejde sætter i gang, arbejdes der med en bruttotrup på hele 31 noveller. Det er pænt massivt.

Novellerne varierer i længde fra 3-4 A5-sider til tæt ved de 30 A5-sider. Der er talende billeder, sadistiske eksperimenter, sørgelig porno og heltehunde, for nu blot at nævne fragmenter. Det bliver meget spændende at arbejde med formen, for hvordan i helvede får man en samling med så mange genrer til at fungere. Undervejs vil bloggen blive opdateret med udviklingen, indtil jeg forhåbentlig kan tage et billede af mig selv stående med værket i hånden og et tilpas smørret smil klæbet på fjæset.

I den anledning vil jeg meget gerne modtage tips og lignende fra folk, der kender til steder, hvor man kan holde et lille lanceringsparty for henved nul kroner. Med det sagt vender jeg tilbage til mit nuværende projekt, der handler om at skrive verdens mest gennemsnitlige historie