En kort update

Der har været en kende stille i mit forfatterteater her i marts måned, men lidt nyheder kan jeg dog klemme ud af citronen.

Jeg medvirkede i Z-faktor først på måneden. Selv om jeg fik gode ord med på vejen af dommerne, kvalificerede jeg mig ikke i Top 3. Det var helt okay med mig. Digterne blev dog optaget undervejs, og med tiden burde min stemme kunne høres på følgende link. Hvornår er dog stadig lidt uvist.

Med forsinkelse er Lyden af vanvid endelig i trykken og burde komme ud snarligst. I den medvirker jeg med novellen World Wide Web.

Janus Andersen har anmeldt antologien "Skygger", der er redigeret af Steen Langstrup. Janus er generelt ganske positiv, men så siger han følgende:

"...Selvfølgelig bliver det slået fast med syvtommersøm, at genren er agtværdig og med en lang historie, men som læseoplevelse kunne man godt frygte, at de udgjorde nogle stopklodser. Personligt fandt jeg dem interessante, og især Bergøes med nogle gode detaljer, men gribende blev de nu ikke. Man kunne for min skyld sagtens have indsat et par nye navne i stedet (folk som Teddy Vork, A. Silvestri og andre)"

Thanks for the namedrop - og hele anmeldelsen kan læses her

Som den sidste ting, kan jeg opleves live på Café Gemmestedet i Århus, lørdag den 24. april fra 19-21. Der vil jeg sammen med en masse andre forfattere læse op fra SFC serie "Lige under overfladen". Se alle de medvirkende på følgende link - helt i bunden.

Alt for nu - og så rammer april som en narrehat