Trailer 8 - uddrag af "Øen"

En noget besynderlig tekst, der passer ind i zombiegenren....men netop den lille sekvens, jeg har udvalgt, er det eneste sted i teksten for de kære levende døde overhovedet er med. Altså en zombie-historie, hvor zombierne kun er en gang kulisse:

"Da vi ankom til øen, var der stadig liv på den. Altså, liv af en døde slags. Det er svært at sige, hvordan smitten var kommet til øen. Faktum var, at da vi satte fod i sandet, kom de rådne zombier drønende ud af skovbrynet. De har var sultne. Sådan rigtig sultne. De københavnske zombier havde også været frådende, men slet ikke så desperate som øzombierne. De her gjorde ingenting for at beskytte sig selv.
Som en brungrøn tåge spurtede de frem mod os, og vi gjorde, præcis som vi have gjort i København. Vi nakkede svinene. En af dem nåede godt nok at bide Amanda, men smitten bliver ikke overført bare ved et bid. Man skal dø først, før man kan vågne op igen. Der er vi lidt heldigere end i filmene. Selv om jeg nok må indrømme, at det kriblede en smule i mine fingre efter at skyde hovedet af den møgunge. Man er vel kun et menneske.
Efter jeg havde pløkket den sidste gennem øjet, og hans hjerne smagfuldt draperede sandet, gik det op for os, at de her mennesker virkelig var stammefolk. De eneste tegn på, at der nogensinde havde været kontakt med omverdenen, var en overraskede mængde Coca Cola-kapsler og en T-shirt med Microsofts logo. Som reklamemand følte jeg en smule faglig stolthed over det. Resten af øens beboere var klædt i meget primitive dragter, og der var masser af blottede bryster. Jeg kan nu godt hilse og sige, at nøgenhed ikke er så attraktiv, når huden begynder at skille som mælk"