Januars Skrivning

Årets første måned er afsluttet, og med den kommer min vanlige update. Januar har været en grim måned, hvor livet udenfor skrivningen har taget meget af min koncentration og tid. Derfor er det kun blevet til følgende:

Matthæus 20:16 (Science Fiction, 8700 ord, dialog-baseret)

Teksten er meget speciel, da den opererer med flere forgreninger af science fiction-genren, heriblandt tidsrejser og dommedag. Jeg har allerede afsendt den til SF Cirklens årlige novellekonkurrence, og krydser fingre.

Til novelleforlaget.dk har jeg sendt to af sidste års tekster - Doris og Al ting på sin plads, og håber at de finder dem interessante nok til at udgive.

I mellemtiden ligger min ene novellesamling Sne - og andre historier fra verden hos forlaget Darklights og min anden samling Sfinks - 11 fortællinger hos Forlaget Facet.

Jeg er nået til et punkt, hvor jeg meget gerne vil have min egen samling ud, så megen af min energi fokuseres på det. Samtidig har jeg fra to forlag fået positiv feedback, og et ønske om, at jeg sendte dem en roman. Den tygger jeg lidt på indtil videre.