En større update

Der bliver ved med at ske en del omkring mit forfatterskab - desværre er der denne gang også lidt af en nedtur involveret. Lad mig begynde med den.

Jeg kom IKKE med i Tellerups store gyserkonkurrences antologi. Det er i sig selv okay, men det smerter mig at få at vide, at jeg var ufattelig tæt på. At det drejede sig om allersidste runde med udvælgelse. Normalt har jeg det fint med ikke at komme med i antologier, men lige denne var meget vigtig for mig. Selvfølgelig fordi Tellerup er et noget mere anerkendt forlag end de andre, som jeg er blevet udgivet på. Jeg var parat til at rykke endnu et hak op i min forfattergerning (så pompøst), men det skulle så ikke være i denne omgang. Jeg vil dog lige sige tillykke til Nikolaj Højberg og Lars Ahn Pedersen, der begge er kommet med.

Dystre Danmark har været ude i omkring et halvt år, og endelig blev den anmeldt af Thurston Magnus på Metrords hjemmeside. Alt i alt er han ganske positiv omkring hele samlingen, og han har følgende at sige om min novelle Der er engle nok til alle:

"Antologien afsluttes af A. Silvestri som glimrer med det mest splattende indslag i hele samlingen, hvilket ærligt talt er lidt tiltrængt, hvis man som mig har det godt med afrevne lemmer. Selve novellen er helt fint opbygget, og det man tror er et emne om indkrævning af gæld, ender mere i en slags passing of the torch-fortælling. Den indeholder flere fortællervinkler, men balancerer dem rimeligt godt."


Det er en lækker feedback, og hele anmeldelsen kan læses her

Den gode Teddy Vork, som jeg WOFfede sidste år, har valgt at skrive tilbage om undertegnede. Det gør han med svungen og meget positiv hånd. Se blot følgende uddrag:

"Hvis jeg skal fremhæve en af Silvestris mange gode noveller, bliver det horrornovellen “Der Er Engle Nok Til Alle,” da den krystalliserer Silvestris, efter min mening, største styrke: Sproglig originalitet og macheteskarpe billeder, der skærer igennem og rammer læseren, og man kan her fornemme Silvestris baggrund i lyrikken"

Rigtig mange gange tak til Teddy, og jeg håber at det her kan blive startskuddet til at andre forfattere tager WOFfer-konceptet til sig. Læs alt hvad Teddy har at sige om mig lige her

Det var updaten for nu - hav det godt indtil næste gang.