Augusts Produktion

Set ud fra mit normale tempo, har august været en ganske sløv måned. Til dels grunder det i at starte på arbejde igen, og til dels i, at jeg har haft et par steder, hvor jeg skulle vise mit ansigt. Det var Ord Under Himlen for 14 dage siden, og så Fantasticon her i weekenden.

Alligevel er det dog blevet til to (og en halv) ting, nemlig:

Køtere Dør Om Vinteren (Horror/Splatter, 4900 ord )
Eschers Banegård (Science Fiction, 3400 ord)
Paintball (Arbejdstitel. Horror, 1100 ord, i gang)

Køtere
er mit indskud til Tellerups gyserkonkurrence. Det blev en ganske vellykket historie, som jeg krydser fingre for når gennem nåleøjet. Eschers Banegård er kapitel 3 i Science Fiction Cirklens føljetonroman Perceptionens Døre, der udsendes i deres blad Novum. Den burde komme i, i næste nummer.

Udover det har jeg nu fået tilvirket endnu flere noveller til mine samlinger, og det begynder at ligne noget. Så håber jeg blot på, at forlaget er enig med mig.