Nu hvor støvet...

..har lagt sig efter gårsdagens Fantasticon, kan jeg så gøre en lille status.

Om morgenen blev jeg udkåret som vinderen af Fantasticons årlige novellekonkurrence. Årets emne var Fanfiction, et område jeg aldrig havde skreveti før. Historien, jeg valgte at skrive, finder sted i Terry Pratchetts Discworld-univers, og fik den dejlige titel Atjuh!. I korte træk er det en historie om Døden og en meget forkølet elefant. Det er muligt at den på et tidspunkt vil blive trykt, men det er visse problemer, da Terry Pratchett har copyright på hele Discworld-universet. Men jeg ser blot tiden an.

Om aftenen var jeg så nomineret til Fantastikprisen 2009. Hvem jeg var oppe imod, kan ses her . Det gik hverken værre eller bedre end, at jeg vandt. Så enkelt kunne det fortælles. Præmien er designet af H.H. Løyche og bliver snart fotograferet til sitet her. Min vindernovelle, When The Music's Over, er efterhånden overalt. Nogle gange genklinger mit sind af den urgamle sætning: I have created a monster......men et lidt sødt et af slagsen. Den kan, som altid, findes i antologien I overfladen fra Science Fiction Cirklen