Nu er det sommer...

.og sammen med det er der virkelig kommet kog i de antologier, hvor jeg medvirker.

Den 15. august (i morgen) udkommer Den hemmelige dal - Lige under overfladen 3 på Science Fiction-cirklen. I den medvirker jeg med novellen Godnat der er et lidt andet take på hele science fiction-genren. Af WOFferne, jeg har snakket om herinde, er både Camilla Wandahl og Brian P.Ørnbøl også at finde blandt antologiens forfattere. Min næste WOFfer kommer til at handle om Lars Ahn Pedersen, der har antologiens længste novelle med.


Lidt senere på måneden - men ikke meget senere, udkommer horror-antologien Dystre Danmark. I den medvirker jeg med novellen Der Er Engle Nok Til Alle. Det er en mildest talt meget grim novelle, der tager et kig ind i det depraverede menneskesind, uden at fordømme det. Gamle læsere fra digte.dk vil måske kunne genkende min egen morbide stil. Antologien udkommer på H. Harksens Productions, og de vil allerede være at finde til salg på årets Fantasticon, der foregår den 28/29/30. august. Af tidligere WOFfere medvirker Nikolaj Højberg, og af kommende sjovt nok Lars Ahn Pedersen. Mere om det senere. Dog bør det også nævnes, at veteranen H.H.Løyche også slår et slag indenom.
I august, på et tidspunkt, udkommer også Vintergækkerne nikker fra Forlaget Darklights. Jeg medvirker med novellen Intensiv, der handler om døden, det uundgåelige og måske det nødvendige. Titelnovellen er skrevet af Nikolaj Højberg, som jeg allerede har skrevet om. Jeg ser frem til at læse antologien, da den primært er skrevet af kvinder, og jeg håber derigennem at finde nogen, jeg synes gør sig grundigt bemærket.

Derudover udkommer novellesamlingen Begyndelser fra Forlaget Valeta. Der er dog endnu ingen forside eller udgivelsesdato andet end "sommeren 2009". I den samling medvirker jeg med novellen Je Ne Sais Quoi.