I den kommende tid..

...sker der en del i mit lille hjørne af universet.

Den 22.august - det vil sige på lørdag i denne uge, vil man kunne finde mig på slap line i Kongens Have. Anledningen er Ord Under Himlen, der kører for tredje gang. Hele arrangementet skyldes Lisbeth Heckman, der har hidkaldt fra nær og fjern samt sikkert ansøgt om diverse tilladelser. Jeg vil forsøge at dukke op med noget, jeg aldrig har læst op før - så det kan meget vel være, at det bliver lidt underligt. Dog tvivler jeg på, at det skader det store. Fra mine WOFfer-rækker ved jeg, at Brian P. Ørnbøl, Thurston Magnus og Michael Dyst viser deres fjæs. Derudover kommer der en masse andre dygtige folk - så snyd ikke jer selv for det.

Derudover er et "salg" gået igennem. Science Fiction Cirklen blev kontaktet af forlaget systime, der gerne ville have nogle eksempler på science fiction-tekst, der kunne bruges i analyser. Selve sitet er lukket ned for ikke-betalende snusere, men det ændrer ikke på at mine noveller Eternity Is For Everyone og Godnat stadig vil være at finde der. Så dansklærere, kom i hug.

Arbejdet med de to novellesamlinger går planmæssigt. Efterhånden ser det ud som om, at jeg kan have den realistiske klar i september, og en fantastiske nok til oktober. Så bliver det spændende, om nogen gider eje dem, for ikke at nævne udgive dem.

Jeg har allerede skrevet en historie til Tellerups konkurrence. Den har fået den sødmefulde titel Køtere Dør Om Vinteren, og blev meget grum. Ligeledes lagde jeg for en time siden sidste hånd på mit kapitel til Science Fiction Cirklens nye føljeton/kortroman med titlen Perceptionens Døre. Mit kapitel endte med at få titlen Eschers Banegård.

Jeg vil nok forsøge, at få tid og plads til at skrive endnu en novelle til Tellerups horror-ting. Dog er arbejdet startet igen, og der kan jo sagtens snige sig irriterende ting ind, såsom pligter eller møder.