Aprils Produktion

Indtil nu, har jeg kørt min fremgang med skrivningen på min gamle blog. Men eftersom denne blog er blevet oprettet med fokus ene og alene på det skriftlige, så rykker fremgangen også denne vej. Det vil selvfølgelig medføre et par update-tekster - men hvad skal man ellers bruge en blog til ?

April blev en måned, hvor der kun blev skrevet to tekster - til gengæld er de begge lange, og skal begge rettes igennem ved lejlighed. Behold:

Det Bedste (Science Fiction?, 6100 ord, genfortællingsbaseret)

For Satan (Fantastisk fortælling, 5400 ord, dialogbaseret)

Der er intet problem med at holde mig selv til ilden. Tværtimod har jeg en utrolig rastløshed over mig, fordi jeg har så mange historier i vente.

Maj måned kommer til at fokusere på to ting. En science fiction-novelle med jul som tema, og så førnævnte fan fiction. Begge dele kommer til at ende i en konkurrence.