WOF - Introduktion

Efterhånden er der rigtig mange mennesker, der skriver i Danmark. Eller, det vil sige, der er nok ikke flere end der altid har været, men internettet har gjort det muligt at alle kan publicere deres tanker med mere online. Desværre er det kun en meget lille del af alle de mennesker, der skriver, der rent faktisk kan skrive. Med det mener jeg: skrive, så det kan nu ud over familien og ens venner, og stadig være vedkommende.

Derfor har jeg valgt, eftersom jeg selv har haft (og har) det ganske vanskeligt med at blive set, at gøre en del af min blog til et sted, hvor jeg præsenterer nogle mennesker, jeg mener kan noget og som forhåbentlig vil klare sig gennem de indledende skær, og tilsidst blive udgivet på et forlag. Dette er allerede sket for nogle af dem, jeg vil trække frem.

Disse mennesker vil blive kaldt for WOFere. Watch Out For. Og inden vi går videre, så ja - et let åndet navn, men bedre end HØM....... Hold Øje Med. WOFferne vil blive inddelt i to kategorier, digterne og prosaisterne (herunder novelle- og romanskrivere). Jeg vil ikke analysere deres forfatterskaber, men blot sige min mening om dem, og fremvise hvor langt de er kommet.

Med det sagt, så er banen kridtet op til den første. Enjoy