Der var engang et Tekstocean - del 1

For et par dage siden ledte jeg efter noget på min hjemmeside, og faldt over en serie, jeg skrev for et par år siden. Den serie havde titlen Tekstoceanet, og i hvert indlæg fortalte jeg om en af mine tekster, og stillede derefter denne til rådighed for læseren. Nostalgisk bladrede jeg indlæggene igennem, og det slog mig, at det egentlig var synd, at de mange tekster lå begravet under en syndflod af dage. Chancen for, at de ville blive læst, var nogenlunde nul. Derfor besluttede jeg mig for at skrive dette indlæg.

Jeg har ikke tal på, hvor mange tekster jeg har skrevet, siden jeg begyndte at skrive. Et hurtigt tjek af min harddisk afslørede, at der i hvert fald ligger 100 noveller, et par romaner og tusindvis af digte, der aldrig er blevet udgivet. Med jævne mellemrum kan jeg hive en gammel tekst frem, støve den af og omskrive den, og så får den med lidt held et hjem ude i den store udgivelsesverden. Men ikke alle tekster bliver skrevet med henblik på en udgivelse. De 16 tekster, der nåede at blive præsenteret i Tekstoceanet, havde det tilfælles, at de adskilte sig fra de mange andre, enten i deres formål, deres skabelse eller deres udformning. Betragt derfor dette indlæg som et ekko, hvis du ikke var her i første omgang. Og du må meget gerne give et øf, et møh eller et like, hvis jeg skal lægge anden halvdel op.
ODcwOTcwLWJhc2lzOjUzNTc4MTUy.jpg

Sjæleforsørger

Novelle om, hvem der vil betale mest for et menneskes sjæl. En tidlig udgave af samme historie, der findes i opsamlingen Fast arbejde, hvis forside det er lykkedes at finde verdens grimmeste scan af.


Poetiske obligationer

Et par digte og lidt grafik. Skrevet og stillet til rådighed for konceptet poetiske obligationer, der minder om artmoney

DSP_1.gif