Niels Klim-prisen 2013

Sidste år blev en ny, dansk pris indstiftet - nemlig Niels Klim-prisen. Jeg var så heldig at være en af de tre prisvindere, og trofæet pynter stadig på hylden. Men det var 2012. Nu skriver vi 2013, og det indledende heat til Niels Klim-prisen 2013 er skudt i gang. Første runde er alle de stykker science fiction, der er kommet på dansk i løbet af 2012 - og blandt dem skal der findes de nominerede. Og hvordan foregår det så? Jo, du har direkte indflydelse, for det er din stemme der gør udslaget.

Billedet er håndhugget fra Lars Ahns blog.

Jeg har hele fire kandidater på listen - hvor en eller flere af dem forhåbentligt kan rykke videre til anden runde. Mine fire noveller er:

Æskulap - vinder af Knud Larns novellekonkurrence 2012 - kan findes i fanzinet Science Fiction nr. 19.
Vinderbon - det eneste stykke science fiction i min nye novellesamling Optisk bedrag.
Højdepunkt - med i antologien Fremmed stjerne fra SFC.
Evangelium - med i fanzinet Science Fiction nr. 21.

Ved at følge dette link kommer du direkte ind på en side, hvor du kan vælge hvilke tekster, der skal nomineres. Det eneste der kræves er at du opretter dig som bruger. Men bliv nu ikke bange. Jeg har forhørt mig, og en oprettelse medfører ikke horder af spammail i din inbox. Når du har oprettet dig som sådan er det bare at stemme - og sende den eller de forfattere videre som du synes har gjort det bedst. Selvfølgelig håber jeg at en af dem bliver mig.

På forhånd tak - alene for din deltagelse.