Februars skrivning 2012

Skudårsmåneden er udløbet, frosten har næsten sluppet sit tag i luften og min ryg er nu god, at jeg kan gå rundt uden at tude som en lille tøs. Heldigvis er smerten blevet brugt konstruktivt, og det er lykkedes mig at føje lidt nyt til lageret:

Healing (fantastisk fortælling/realisme, 10400 ord)
Bamselejse (weird fiction - skrinlagt ved 2500 ord)
En far til tiden (et manus til en Anders And-historie)

Healing handler om en kvinde, der er meget glad for det alternative. Til gengæld er hun ikke så god til det med mænd. Det ændrer sig dog voldsomt, da Preben kommer ind i hendes liv, og vækker nogle evner i hende, som hun slet ikke vidste hun havde. Den er skrevet i dagbogsform.

En far til tiden blev skrevet til Politikens andekonkurrence. Jeg har altid elsket Anders And, så selvfølgelig skulle jeg prøve kræfter med den. Komponenter i historien er en tidsmaskine, en præmie på en million og Anders Ands far...

Marts byder på en meget vigtig deadline, og jeg har for blot et øjeblik siden skrevet det første afsnit. Det bliver meget besynderlig...og meget foruroligende.