Nyt inden sommeren

Ja, det er måske en smule for tidligt at bruge den titel, men jeg er så meget rebel, at jeg bare er helt ligeglad. Der sket i øjeblikket meget spændende ting i mit forfatterteater, og jeg vil selvfølgelig luske noget info afsted, så snart der er et skinnende grønt lys. Udover det meget spændende, er der også det helt almindeligt spændende, der kommer lige her.

Den 24. april læste jeg op på Café Gemmestedet i forbindelse med Århus' "Vild Med Ord". Der var overraskende mange tilhørere, og oplæsningen gik rigtig godt, lige indtil jeg som sidste mand trådte på scenen og medførte en regulær folkevandring. Enten var det fordi de var skræmt på forhånd, eller også var det fordi vi var gået over tiden. Det tog jeg nu ikke så tungt, og læste pænt Godnat op for de resterende gæster.

Lyden af vanvid er endelig udkommet. Udgiveren er H.Harksen Productions, der sidste år udgav Dystre Danmark, hvor jeg også medvirker. Det bliver spændende at følge dens vandring gennem anmeldernes øjne. En af mine kolleger fra samlingen, Bjarke Schjødt Larsen, har også nævnt samlingen på sin blog - og namedroppet mig. Tag selv et kig.

Lige nu sidder jeg og venter på afgørelsen i henholdsvis Darklights klimakonkurrence og SFCs heat til fjerde ombæring science fiction. Samtidig koges der på både det nyskabende og omskrivende tastatur - may you live in interesting times.