Novembers Nyheder

Sytten dage efter min sidste update, er der sket en hel del rundt omkring mig og de ting, jeg skriver. Det er selvfølgelig helt fantastisk at opleve, at ens navn popper op flere steder. Men uden at bruge mere tid på at begynde det her indlæg, vil jeg straks hoppe videre til den første ting.

1. Dystre Danmark har fået en lektørudtalelse, og alt taget i betragtning er den ganske god. Min novelle bliver nævnt ved titel, og lektøren siger:

"..blodsudgydelserne er udpenslede, ligesom sexscenerne, som der også er en del af. Især den sidste novelle Der Er Engle Nok Til Alle balancerer på kanten af, hvad der er for meget med dens tortur-og voldsscener..."

Jeg har det ganske fint med disse oord. For Engle blev gjort meget modbydelig, og jeg er lykkelig for at jeg kan væmme og forarge nogen med den.

2. Jeg vandt Fantastiks novellekonkurrence, hvor temaet var fanfiction. Det skete med novellen Atjuh!, der nu er at finde i bladet Himmelskibet (nr. 22). Janus Andersen har følgende ord at sige om novellen og hele anmeldelsen kan læses her:

"A. Silvestri vandt 2009 novellekonkurrencen med “Atjuh!”, og det er med rette – nu har jeg naturligvis ikke læst konkurrenterne, men der er tale om et stykke superbt gennemført Discworld-fanfiction. En af de elefanter, som holder Diskverdenen oppe, er syg, og Døden drager afsted. Silvestri rammer tonen perfekt og udviser både den ro og det overskud, der er med til at gøre Pratchetts kreationer så underholdende. Denne novelle alene er faktisk hele bladet værd"

3. Tidligere på året blev to af mine noveller, Eternity Is For Everyone og Godnat, solgt som teksteksempler til systime.dk. De kan nu ses, hvis man har login, på deres hjemmeside.

4. Hos Forlaget Valeta bliver der ved med at strømme anmeldelser ind. Siden sidst er der kommet en enkelt, og den har følgende at sige om min novelle Je Ne Sais Quoi:

"
I 'Je Ne Sais Quoi' befinder vi os pludselig i en verden beboet af genfærd, der som hverdagens dødsengle har ansvaret for at ende andre menneskers liv. Det er nemlig bestemt ikke op til dig selv, hvornår dit liv skal slutte, og fratager du dødsenglene deres dont, ender du iblandt dem" - Kristina Rohde

Lige nu var det alt fra mig - men der er spændende ting på horisonten. Ikke mindst afgørelsen i Tellerups gyserkonkurrence. Bis dann