Et halvt års produktion

Det er nu præcis et halvt år siden, at jeg forlod sitet digte.dk, og jeg har ikke set mig tilbage. Det har samtidig været nogle meget turbulente måneder, hvor der er sket en masse på både skrivefronten og med udgivelser. Samtidig har jeg næsten fastholdt min systematiske neurose om at skrive 500 ord om dagen. Så jeg er tilfreds. Faktisk mere end tilfreds. Da jeg endnu ikke har en smart hjemmeside med alle mulige lækre features, stiller jeg i stedet op her, hvad jeg har nået på det halve år. Det er nok lige så meget for min egen skyld, som for evt. læseres. Enjoy.

------------------------------------------------------------------------
Færdige noveller:

Træk! (Science Fiction, 1800 ord, genfortællingsbaseret)

Je Ne Sais Quoi (Fantastisk fortælling, 2200 ord, dialogbaseret) vinder af konkurrence

Kali Siger (Realisme, 1700 ord, tredje person flashback)

Jeg Ved Det (Absurd realisme, 2000 ord, jeg-form)


Nu Da Om (Socialrealisme/Grammatisk eksperiment, 3700 ord)

Godnat (Kærlighed/Science Fiction, 3025 ord, dialog/genfortælling) antaget i antologi

Intensiv (Realisme, 3000 ord, dialog/genfortælling) antaget i antologi

Al Ting På Sin Plads (Science Fiction/Realisme, 3200 ord, du-form)

Det Bedste (Science Fiction?, 6100 ord, genfortællingsbaseret)

For Satan (Fantastisk fortælling, 5400 ord, dialogbaseret)

Dejlig er jorden (Science Fiction, 6900 ord, personbaseret) indsendt til konkurrence

Atjuh! (Fan Fiction/Humor, 6400 ord, spredehaglsbaseret) indsendt til konkurrence

Forhæng (Mørk realisme, 2000 ord, tredje person nutid) indsendt til forlag

Skrinlagte noveller:

Agnethe (arbejdstitel, Science Fiction, skrinlagt ved 5000 ord)

Geigertæller (Arbejdstitel, skrinlagt ved 2100 ord)

Prædikenen (Realisme, skrinlagt ved 1300 ord)

Roman:

Endnu uden titel (fantastisk fortælling, 20000 ord indtil videre.)

------------------------------------------------------------------------

Hvis det næste halve år forløber på samme måde, kommer det til at være en ganske pæn årsproduktion. Selv om min roman kommer til at tage en del tid, har jeg i hvert fald to ting, jeg skal have skrevet. Den ene er til Science Fiction-cirklens kortroman Perceptionens Døre, hvor forskellige forfattere skriver et kapitel hver. Den anden er en novelle til Tellerups gyserkonkurrence.

Oven i alt det her, er jeg i gang med at sammensætte og omskrive en bunke noveller. Så mange, at det ser ud som om, at der bliver til to antologier. En realistisk og så en fyldt med fantastiske fortællinger.

Der venter mig et hårdt, men godt år.