Det rykker

Så er tiden kommet til en lille update.

For det første er coverarten til LUO3 kommet på gaden. Denne gang har samlingen fået undertitlen "Den Hemmelige Dal". Forsiden er tegnet af Patrick Leis, som mange kender fra diverse horror-romaner.

Det er dejligt endnu en gang at være blandt de udvalgte. Denne gang er det med novellen "Godnat", der er ganske mørk og ubehagelig - en god parellel til mit bidrag fra sidste år, der var lys og humoristisk. Eller, var den nu også det.

For det andet, så snakker jeg i øjeblikket med Novelleforlaget, der gerne vil udgive min korte novelle "Forhæng". Det er en historie om et lille forhold, opdragelse og et badekar. Den blev lidt specielt skrevet, da jeg havde en løs ide flaksende i mit hoved. Det resulterede i mit første håndskrevne manuskript i over to år.

Ligeledes går det godt med at omskrive mine gamle noveller til samlinger. Jeg er omkring 30% færdig med den realistiske samling og 35% færdig med den fantastiske. Hvad de kommer til at hedde, har jeg ikke bestemt mig for endnu.

Min næste update herinde bliver en opfølger på de WOFfere, jeg allerede har skrevet. Hvad har de hver især bedrevet, siden jeg skrev om den sidst.