Om opsamlingssamlinger - et kort indlæg, hvor jeg har brug for din hjælp!

Det kan ikke komme som nogen overraskelse, at jeg medvirker i mange antologier. Det har jeg gjort i en del år, og når der opstår en skrivekonkurrence, vil jeg ofte også forsøge at deltage i den. Mange bække små og alt det der. Det er alt sammen godt og fint, men det efterlader også mig som forfatter med et helt reelt problem. Mine fortællinger bliver kun læst i en kort periode, og kan så få lov til at hensygne på reolerne sammen med resten af antologiens forfattere. Ikke så rar en skæbne.
På grund af det har jeg en tilbagevendende tanke om, at jeg burde samle alle mine noveller i nogle samlinger. En science fiction-samling. En horror-samling. En samling med fantastiske noveller. En samling med realistiske noveller og så videre, og så videre. Selvfølgelig skulle alle novellerne nyredigeres (af yours truly) og nyopsættes, og for at holde omkostningerne nede, skulle de udgives udelukkende som e-bøger. Nu har jeg så introduceret min tanke - og så er det, jeg har brug for din hjælp. Spørgsmålene kommer her.

Tror du, der vil være salg i en opsamlings-samling? J/N
Hvis ja, hvilke(n)?

Tror du, at et forlag af nogen art vil binde an med sådan et projekt? J/N
Hvis ja, hvilke(t)?

Hvilket prisleje vil du mene en sådan e-bog skulle ligge i?

Skulle der, til hver samling, tilføjes en ny novelle, der aldrig har været udgivet? J/N

Ville det være smart at udgive én samling, eller dem alle sammen på en gang?

Hvilken af de nævnte samlinger ville du være mest interesseret i?

Andre kommentarer?

Jeg håber virkelig du har lyst til at hjælpe mig. Hvis du gider, må du meget gerne skrive dine svar her i kommentarfeltet. På forhånd tak for hjælpen og nyd din søndag!