Første nyt i sommeren

Mens jeg er travl med at skrive løs, dukker dejlige ting op til overfladen.

For det første har jeg fået en novelle med i Darklights nye antologi, som de udarbejder sammen med Forfatterhaab. Det er novellen Højdepunkt, der er ret speciel, eftersom den er spækket med intentionelle stave- og grammatikfejl, og egentlig lidt sørgelig. En anden novelle Mens vi venter, kom ikke med - hvilket var lidt ærgerligt, da halvdelen af dommerpanelet gav den ret højt, men den anden del ikke mente den var noget værd. Jeg er nu ret sikker på, at jeg inden længe finder et hjem til den også...

Novelleforlaget.dk har Stine S. Dreyer, der er freelance anmelder, skrevet et essay om hvilke temaer, der bobler op til overfladen i den nutidige novelle. Der nævner hun ret pænt min novelle Forhæng med disse ord:

"Og nu hvor jeg er inde på social indignation, så har A. Silvestri med sit ”Forhæng” også en del på tapetet. Klammere end Boris Karloff er det, at tænke på hvordan hovedpersonen må lære sine døtre om livet. Jeg får lyst til - på bedste Scooby-doo vis - at råbe ”Yaiks!” og gemme mig."

Hele essayet kan læses her, og hele novellen kan købes her....for usle 25 kroner. Der ligger også Stine S. Dreyers anmeldelse af novellen.

Jeg kan med garanti love, at der kommer mindst en opdate til her i juni. Sløret løfter sig langsomt...