Personlig namedropping

Tiden er kommet til endnu en lille update, hvor jeg på uhumsk vis promoverer mig selv:

På bloggen interstellar skriver Jeppe Larsen om det nye nummer af Novum, hvor jeg har tredje kapitel i SFC's føljetonroman med. Hans ord er:

"Og vigtigst af alt har A. Silvestri skrevet tredje del af den fortsatte historie Perceptionens døre. Silvestri vandt i øvrigt Fantastik-prisen i år for sin novelle When the Music’s Over udgivet i I Overfladen og tilmed også novellekonkurrencen på Fantasticon. I dette tredje kapitel med titlen Eschers banegård bliver den stakkels hovedperson jaget gennem Odense banegårds mange trapper"

På Metrord har Thurston Magnus anmeldt Den Hemmelige Dal, og om min novelle Godnat har han følgende at sige:

"Så disker
A. Silvestri op med en fin, fyndig og ikke mindst lusket novelle, hvor et samfund der ligner vores eget, langsomt folder sig ud, så man hele tiden leder efter kontrapunktet."

På selvsamme site har jeg også lige anmeldt romanen The End, der er skrevet af Jonas Wilmann. Anmeldelsen kan læses her

Der har været lidt stille på det sidste mht. mine WOFfere, men i løbet af november har jeg tænkt mig at skrive om Malan Jacobsen og Teddy Vork. Indtil da - så hyg jer.