13. august 1989 - om at rette op på en fejl

Tidligere på året havde jeg novellen 13. august 1989 med i Lige under overfladen 13 - De fremmede, og hurra for det. Desværre var der gået noget rod i opsætningen, da jeg 1. havde lavet de sidste ændringer i et Word-dokument og 2. grafikeren ikke så, at det lavede rod med delte ord. Det var rigtig ærgerligt.

I går kom så den første anmeldelse af De fremmede. 13. august 1989 indleder samlingen, og anmelderen Jette Holst bed mærke i opsætningsfejlene og håbede ikke, at det ville skræmme læsere bort fra at læse videre.

Da der ikke er så meget at gøre på den færdige bog, forsøger jeg her at rette op på fejlen. Derfor kan man ved at trykke på linket ganske gratis downloade og læse min novelle. Har man ikke købt eller lånt De fremmede, kan man stadig læse novellen her, men hvorfor dog ikke læse videre i den fysiske bog, når man nu er i gang.