Slor_forside.jpg

Slør

Forlaget Kandor

Slør er min trettende bog, og alt efter hvordan man regner, min tredje eller fjerde roman. Slør handler om et giftemål. Og om en myte. Og om en hvedemark så gylden, at den klirrer. Og om en klokke. Og om veninder. Og om fugtig skov. Og om en brudevals. Og om skinnende farver. Men især handler den om Jeanette. Og om Pernille. Slør er skrevet som et mix af genrer, og er derfor en tredjedel chicklit, en tredjedel gotisk horror og en tredjedel vikingemyte. Persongalleriet består af kvinder, og sprog og handling er filmisk uden at være letbenet. Jeg valgte titlen Slør, da ordet kan betyde mange ting, og lod mig styre af det undervejs i skrivningen. Resultatet er blevet ret fedt.


Lektøren siger

Slør er en godt fortalt og effektiv gyser af den slags, hvor man som hovedpersonen ikke rigtig helt ved, hvad der foregår. Der er efterhånden kommet en del danske gyserforfattere på markedet. A. Silvestri hører til blandt de bedste. Anbefales til indkøb.

 

Slor_forside.jpg

Anmeldelser

Bogrummet.dk

★★★★★

”Slør” bliver helt sikkert en af de bøger, jeg sent vil glemme. Det bliver altid bevist for mig, når jeg læser de ca. sidste 100 sider ud i en køre. En fremragende gyser med et stænk Lovecraft, en perfekt slutning og en virkelig smuk og stemningsfuld forside. Læs hele anmeldelsen her.

Bloggen Bare et kapitel mere

A. Silvestri har igennem flere af hans noveller og romaner bevist, at han er rigtig god til at opbygge en stemningsfuld atmosfære, og Slør er bestemt ikke en undtagelse. Som læser bliver man stille og roligt suget ind i fortællingen indtil man er komplet fanget af de mørke skygger, der måske, måske ikke lurer på Pernille. Romanens klimaks fungerede virkelig godt for mig, og jeg var vild med bogens slutning Læs mere.

Gyseren.dk

Endnu engang overrasker A. Silvestri med en roman, der er anderledes end noget, han tidligere har skrevet. Slør er en intens læseoplevelse, der sniger sig ind på læseren, og efterlod mig både bevæget og skræmt. Her er smukt sprog, troværdige personer, hverdagsrealisme, vikingesagn og gotisk uhygge. Det er ganske simpelt fremragende. Læs mere.

Ruben Greis, Facebook-anmeldelse

Jeg har en årrække fulgt forfatter A. Silvestri og med fornøjelse læst flere af hans udgivelser, såvel romaner som novellesamlinger inden for de fantastiske genrer. Og alt imens har det undret mig, at han ikke var ”større” i dansk litteratur … Jeg vil derfor på det varmeste anbefale den til både Silvestri-læsere og de, som endnu mangler at tage skridtet ud komfortzonen. Nye fans kan starte her! Læs mere.

Bogblogger.dk

Slør er på mange måder en typisk Silvestri-fortælling. Forfatteren er nøje med konstruktionen af en psykologisk profil af hovedpersonen og et virkelighedsnært univers. Det bliver så ændret med en gang mørke og overnaturlige fænomener. Jeg synes, det er en fin roman, plottet holder vand, og der er også nogle vendepunkter undervejs, hvor læseforventninger både indfries og forandres. Læs mere.

Slor_forside.jpg

Anden omtale

Historien om en bog: Slør

Eget blogindlæg - læs mere.

Der er efterhånden kommet en del danske gyserforfattere på markedet. A. Silvestri hører til blandt de bedste.
— DBC