Kommende udgivelser

cruikshank-cask-pic.jpg

Humlen

antologien DEt nådesløse daggry

I den lille landsby Djeld, der ligger et par dagsrejser fra storbyen Salvesheim, bor bryggeren Sumner og hans lærling Khern. Sumners bryg er landskendt, og Djeld overlever nærmest på det årlige sommermarked, hvor selv spidser fra storbyen kommer på besøg. Dog er Sumner ikke vellidt blandt byens ældste, der helst så sig ham foruden, og da en ny brygger og dennes smukke datter flytter til Djeld, lurer forandring på horisonten.

Forlaget Enter Darkness

September 2018


A minuet of corpses

Antologien Beyond the infinite

A minuet of corpses er i hybrid-genren horror science fiction, og udspiller sig primært ombord på et lille udforskningsskib. Skibets besætning, Elben, Lesley og Diana udforsker forskellige dele af den nære galakse, efter reglen om at vinde hævd. Når de finder et nyt sted, kan de sælge den viden til et af de store selskaber, og derved tjene til dagen og vejen. Men en dag støder de på en sær planet. Den slags, der ikke er i omløb om nogen stjerne, og som ikke udsender det mindste lys, men hvad vigtigere er, ikke før er blevet set af noget menneske. Og omkring den er tusindvis af satellitter i omløb ...

Forlaget Oz Horror

Sensommer 2018

 

2354.jpg

tinder.png

Tinderbitch

Antologien Fortællinger fra mørket 3

I Tinderbitch handler det alt sammen om Yvonne. Om Yvonne, der dyrker sex med mænd for at få følelsen af magt, om Yvonne, der ikke helt kan finde sin plads i verden og om Yvonne, der er fuldkommen vild med bandet Drengestreger. Hun drømmer om forsangeren Stefan, der er smuk og ægte, og en dag dukker han op på hendes Tinder. Og hvad skal en stakkels pige så gøre?

Forlaget Enter Darkness

Efterår 2018


En hundekunst og Bag glas

Den fantastiske rejse – Himmelskibet 1-50

Magasinet Himmelskibet startede dets karriere i 2003, og nu i 2018, efter 15 år, går magasinet fra en trykt udgave til en digital ditto. I den anledning har redaktørerne med mere kontaktet et væld af folk, der gennem det sidste halvandet årti har bidraget til magasinet, og spurgt om de ville bidrage til en antologi. Derfor bliver mine to noveller En hundekunst og Bag glas en del af Himmelskibets antologi, og kommer derved til for første gang at optræde i bogform.

Ukendt forlag

Efterår 2018

Himmel.jpg

image001.jpg

Toreby L.

Antologien Min landsby på lolland

For et par måneder siden indkaldte Lollandbibliotekerne til en antologi af tekster om lollandske landsbyer, fra dem, der var vokset op i dem, og derfor kunne give både et generelt og personligt indblik i en tid. Jeg skrev et essay om hvordan det var at vokse op i Toreby L., en landsby, der var omgærdet af fortiden og hvadnuhvisheden, og slutresultatet blev både vemodigt og afrundet. Billedet er af mig som tre-årig, der losser til en fodbold.

Ukendt forlag

Efterår 2018


R-5779864-1402431185-3548.jpeg.jpg

Hvem mon bli'r dit næste offer, mr. Sweetheart

antologien 1900

Året er 1963. Det er endnu ikke normalt for kvinder at tage lange uddannelser, og slet ikke inden for de naturvidenskabelige discipliner. Det er Anne ligeglad med, for hun ved, at hun vil være læge. Hun afviser alle drengenes tilnærmelser, hun er en ø i sig selv, men alligevel bliver hun lokket med til en forelæsningsrække på Psykologisk Klinik. Her får hun indsigt i den nyeste forskning fra Amerika, og den er noget ganske andet, end det hun er vant til i lille Danmark ...

Forlaget HHP, udkommer 2018


Jeg ved godt, du er der

Opsamling

Sølv glimter i fuldmånens skær, kød hakkes på en høvlebænk. Spørgsmål stilles. Valg træffes. Et badeforhæng sitrer, en rygvendt skikkelse skælver. Spørgsmål stilles. Valg træffes. Et menneske går i stykker, en sminke tværes ud. Spørgsmål stilles. Valg træffes. Der kokkereres i et køkken, hud falder af muskler. Spørgsmål stilles. Valg træffes. Hvem kan sige, om det er det rette?

Otte fortællinger om dilemmaer, mennesker og monstre, og især om dem, der er begge dele.

Forlagene Calibat/DreamLitt, udkommer efteråret 2018

jegvedgodt_forside.png

Arbejdstitel: 3

Novellesamling

3 kommer til at bestå af tre meget lange horror-noveller. Så lange, at de nærmer sig kortromaner (25.000 ord). To af fortællingerne ligger klar, den tredje skal stadig skrives. Første fortælling har arbejdstitlen Sømløs catwalk, og handler om Clement Buhr der er dansk modes store håb. Anden fortælling har arbejdstitlen Stegt flæsk.

Forlaget Kandor, udkommer 2019