Forside: Anna Degnbol

Forside: Anna Degnbol

Fast arbejde

Forlaget Calibat/DreamLitt

I 2016 udkom den første i en række opsamlinger af mine noveller. Den fik titlen Sand og sten, stål og glas og blev meget godt modtaget. Fast arbejde er den anden i rækken af opsamlinger, og i denne drejer det sig om humor og handler. De otte fortællinger er alle både sjove og frygtelige, i en blanding der får latteren til at stikke i halsen. Samlingen indledes med titelnovellen, hvor den arbejdsløse Simon er fanget i det kommunale maskineri, men får en ny og fantastisk chance, og rundes af med den dystre Mester Prosopido, der gennem sprogligt væveri giver et bud på en del af menneskets natur. Fast arbejde er et samarbejde mellem forlagene Calibat og DreamLitt.


Lektøren siger

A. Silvestri skriver veloplagt og arbejder fint med mundret og levende sprog, der appellerer til et bredt publikum af genrernes læsere.

 

21319212_10214666266878147_7288749318062912839_o.jpg

Anmeldelser

Bogrummet.dk

★★★★★

Kender I den fornemmelse man kan have efter at have læst en bog: Man får lyst til at læse bogen igen eller i det mindste mere af forfatteren. Jeg får lyst til begge dele efter for første gang at have stiftet bekendtskab med A. Silvestri ... Silvestri skriver utrolig godt og flydende og han har en unik fantasi ...

Læs resten her.

Bogblogger.dk

Man kan sige mange gode ting om denne novellesamling, og det vil jeg også forsøge at gøre. Amdi Silvestri har de seneste ni års tid medvirket i over 50 antologier, og i denne novelleopsamling får man da også fornemmelsen af, at hans stil og evner breder sig vidt ud.

Læs resten her

Gyseren.dk

De otte noveller bobler af fortælleglæde, og som altid er det imponerende hvor forskelligt A. Silvestri kan skrive. Han sætter sig mål for stil eller indhold, og alligevel er det yderst sjældent, at det går op for læseren undervejs. Simpelthen fordi det stort set altid lykkes ham at få indhold og stil til at gå op i en højere enhed på trods af benspændene. Det gør også Silvestri til en fascinerende forfatter at læse, fordi man aldrig rigtig kan regne ud, hvad man kan forvente, når man starter på en ny fortælling ... skulle du ikke have læst noget af Silvestri endnu, så er Fast arbejde et fremragende sted at starte.

Læs resten her.

Himmelskibet

A.Silvestri er ikke blot alsidig og dygtig til at arbejde imellem genrerne, han er også en dygtigt historieforfæller, der både fortæller underholdende og interessante historier. Selvom de fleste af disse noveller er genbrug, så vil det nok være de færreste der tidligere har læst alle de samlinger der her er hentet bidrag fra, og selv hvis man har, så er det historier der bestemt fortjener et gensyn.

Læs resten her.

21319212_10214666266878147_7288749318062912839_o.jpg

Anden Omtale

Vi venter ...

Unboxing af opsamlingen Fast arbejde
Silvestri skriver utrolig godt og flydende og han har en unik fantasi
— Bogrummet